ntft

Tillhandahåller vård med hög NTFT

På NTFT kombinerar vi erfarna tandläkare med beprövade metoder, den senaste tekniken och ett personligt förhållningssätt för att ge den högsta NTFT-vården.

Designad för din komfort

På NTFT startade vi vår resa mot att bli Sveriges mest pålitliga och vänligaste tandläkarmottagning 2010, men det tog fart på riktigt 2014 när vi under nytt ledarskap bestämde oss för att i grunden förändra vårt sätt att se på svensk tandvård. Vi vill säkerställa att ingen känner sig stressad, obekväm eller obekväm över att besöka tandläkaren.

Vi vill göra tandvården mer tillgänglig för alla för att uppmuntra fler att besöka tandläkaren regelbundet. Regelbundna besök gör att tandläkaren kan upptäcka och åtgärda eventuella problem tidigt innan de blir utbredda och orsakar ytterligare skada på din tandhälsa. Genom vår passion, tillgänglighet och kvalitet vill vi hjälpa dig att behålla en god munhälsa livet ut. Vi har för närvarande 24 kliniker över hela Sverige, belägna i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Malmö, Helsingborg, Karlstad, Åre och Östersund.

 

Våra kliniker har skapats med patienten i åtanke och är designade för att likna en hotellobby snarare än en traditionell sjukvårdsinrättning för att skapa en lugn och tröstande atmosfär. Alla våra kliniker är bekvämt belägna och vi har långa öppettider. Vi har öppet 365 dagar om året så att du kan få hjälp när du behöver det

Proteser

Alla patienter kan inte behandlas med tandimplantat, så flera andra alternativ finns tillgängliga för dessa patienter. Kronor eller broar kan användas för att ersätta enskilda tänder eller hela tandrader. Beroende på problemets art och omfattning kan det lämpligaste alternativet att ersätta hela tanden eller enskilda tänder. Oavsett fråga hjälper våra tandläkare dig att hitta den lösning som passar dig bäst och ger ett bestående och naturligt resultat.

Kosmetisk tandvård

Att vara missnöjd med utseendet på tänder kan påverka självförtroendet och göra att en person blir tillbakadragen och undviker situationer som de annars skulle tycka om. Hur dina tänder ser ut kan orsaka olycka utan att det nödvändigtvis påverkar deras funktion. Vi har tandläkare inom alla tandspecialiteter som kan hjälpa dig att få det leende du vill ha.

Fokus på kvalitet

Kvalitet är något som vi strävar efter i allt vi gör. Din behandling här bör ge stabila, långvariga resultat. Det är därför vi använder den senaste tekniken och de mest moderna och vetenskapligt beprövade metoderna. Vi tillhandahåller en heltäckande och kvalitetssäkrad tandvård, vilket sparar dig tid och pengar i längden. Vi letar alltid efter sätt att förbättra och säkerställa att alla våra behandlingar håller högsta tandkvalité.

Specialiserade tandläkare

På NTFT erbjuder vi alla typer av tandvård, och vi har tandläkare specialiserade inom tandreglering, parodonti, barntandvård, protetik, tandröntgen, endodonti, fysiologisk tandvård, oral kirurgi och orofacial medicin. På vår klinik i Malmö och en av våra kliniker i Stockholm erbjuder vi tandvård under narkos för patienter som till exempel lider av ett tillstånd som gör det svårt för dem att genomgå traditionell behandling, eller patienter som lider av tandläkarskräck. På NTFT kan vi hjälpa dig – oavsett dina tandproblem.

Akut tandvård

Du kan inte förutsäga när en tandvärk eller en olycka kommer att inträffa, och tandnödsituationer kan orsaka obehag och smärta. På alla våra kliniker har vi platser tillgängliga för patienter med akut tandvård. Om du drabbas av en tandskada eller trauma i munnen, eller upplever svår smärta, är det viktigt att du söker akut tandvård. Du kan boka tid med hjälp av vår onlinetjänst eller genom att ringa +46-73-578-86-80.

Tandimplantat

Att tappa tänderna påverkar dig fysiskt och mentalt. Förutom att påverka bettet och käkbenet kan patienter också lida av låg självkänsla. Tandimplantat är ett vanligt alternativ för att ersätta förlorade tänder. De är en långvarig, hållbar lösning som ser ut och känns precis som dina tänder. På NTFT har vi flera specialiserade tandläkare som enbart arbetar med tandimplantat. Som ett resultat har deras implantatbehandlingar en hög framgångsfrekvens eftersom att välja en läkare med lång erfarenhet är det bästa sättet att säkerställa ett framgångsrikt resultat.

“Om du letar efter en ny tandläkare är vi glada att välkomna dig till NTFT-familjen”

– Louise Hägglund, tandläkare på NTFT.

Tandvård som är lättillgänglig

NTFT har kliniker på platser runt om i landet. Våra kliniker finns i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Malmö, Helsingborg, Karlstad, Åre och Östersund. Vi har stor tillgänglighet och kan nästan alltid träffa dig samma dag om du behöver akut tandvård. Om du inte kan boka en lämplig slot online, ring oss på +46-73-578-86-80 så hjälper vi dig att hitta ett passande möte.

Internationellt telefonnummer: +46-73-578-86-80.

Lider du av tandvärk?

Om du har tandvärk ska du omedelbart ringa oss på +46-73-578-86-80 för att boka tid. Tandvärk försvinner inte, och det är viktigt att ta itu med problemet. Vi erbjuder akut tandvård 365 dagar om året och gör alltid vårt bästa för att hitta en tid till dig så snart som möjligt. Vi kan även hjälpa till med lösa tänder, lösa fyllningar, eller trasiga eller utslagna tänder.